Ankara Lazer Epilasyon Tamiri

Ankara’da en hızlı, en güvenilir ve en kaliteli garantili lazer epilasyon tamir hizmeti sunan kuruluşumuz, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet kalitesini her geçen gün dahada arttırmaktadır. Lazer epilasyon cihazınızı marka model ayırmaksızın garantili servis hizmeti verilmektedir. Ankara ve de tüm Türkiye’de hizmet vermekteyiz.

Lazer Epilasyon Cihaz Tamiri

Cihazlarınız bütçenize uygun olarak tamir edilir ve en kısa sürede kullanılabilir hale getirilir. Piyasadaki en iyi fiyat ile garantili tamir bakım hizmeti verilmektedir. İpl/diode, zayıflama cihazları, buz başlık, ipl başlık/lamba değişimi, hydrafacial vd. tüm salon cihazlarınızın tamiri yapılır. Garantili tamir hizmetimiz için lütfen irtibata geçiniz.


ADRES

İlkyerleşim Mah. 1904. Cad. 2005 Sk. No: 5/7 Batıkent – ANKARA

TELEFON

0 312 354 47 44

WHATSAPP

0 538 272 10 22

E-MAİL

info@entegrelazer.com


En Uyguna Sıfır Lazer Epilasyon Cihazı

Arızalı lazer epilasyon cihazınız dilerseniz uygun fiyatlara onarılır dilerseniz bütçenize uygun koşullarda size garantili yeni ipl/diode cihaz temin edilir. Peşin ödemede piyasanın en iyi fiyatı garantisiyle sıfır lazer epilasyon cihazı satış hizmeti sunmaktayız. Tüm üretim ve ithal cihazlarımız garantilidir ve de güzellik salonu/merkezi/klinik gibi kurumlarda kullanılmaya uygundur (yasaldır). Cihazlarımız Türkiye’de ki en iyi fiyat performans cihazlarıdır. Uzun süre arıza çıkartmadan yüksek atış rakamlarına rağmen gücünden bir şey kaybetmez. Tek başına bütün salonu döndürebilir. Hem lazer işlemine giren müşterinin memnuniyeti hemde kullanıcı konumundaki estetisyen veya doktor memnuniyeti en üst aşamadadır. Güzellik merkezinde kullanılan her tür cihaz, her tür marka en uygun fiyata garantili olarak temin edilmektedir. Cilt bakım cihazı, lazer epilasyon cihazı, zayıflama cihazı, güzellik salonu mobilyaları vb. ne dilerseniz garantili olarak temin edilir. Aldığınız her cihazın eğitimi verilmektedir.